Сватбени пожелания

 

   Ако търсите интересно и запомнящо се послание, което да остави траен спомен и добро настроение на младото семейство прегледайте нашите предложения:

Мили младоженци, бъдете здрави и щастливи и по-често да си казвайте "Горчиво"! Нека този месец меден, бъде месeц вечен! Щастлив да Ви е бракът сто години и скоро щъркел да Ви кацне на комина!

- На този хубав сватбен ден приветствам Ви от все сърце и нека тази вълшебна любов, която Ви свързва, да е вечна!

- Свързахте сърцата и съдбите си и така направихте поклон пред живота! Пожелавам Ви животът да Ви се отблагодари като дари с много щастие всеки Ваш ден оттук нататък!

- Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: „Беше по-хубаво от вчера!”

- Наздраве за Вашата любов! Наздраве и за следващите Ви сто години на взаимно щастие!

- Вече сте две сърца в едно, две съдби в една – бъдете мъдри, отговорни и честити! Наздраве!

- Никой не може да Ви обещае безоблачни дни. Никой не може да Ви обещае, че няма да заплачете поне веднъж, нито че няма да познаете тъгата, ...но можем да Ви обещаем, че ако запазите любовта си силна и пламенна, ако сте мъдри и търпеливи, ако сте заедно и се поддържате, ще преодолеете всеки един тежък момент, пред който Ви изправи животът!

Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли... Но там, където любовта цари, убождането не боли!

С любов и нежност по пътя Вий вървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте! Нека огънят на любовта във Вашите сърца не гасне и в радост да растат деца, дома Ви да напълнят с щастие! Близостта запазете, да няма между Вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен от стомана. Безкрайна радост пътя да чертае приятелите верни да са с Вас, а щастието да Ви съпътства вечно. 

Сега щастливи сте - личи си и радост в очите Ви прелива. Няма капчица тъга - пожелавам Ви все да сте така. Пожелавам Ви любов голяма и само слънце да огрява, живота Ви на двама. Бъдете силни, умни и добри и нека любовта Ви води по път нелек, но осеян със звезди.

- В младостта щастието има дъх на напъпили рози, в зрелостта - аромата на опияняващото червено вино, в старостта - тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето! Пожелавам Ви да помните тази сватба! Заедно да усетите аромата на розите, да отпиете от виното и да изживеете залеза. Пожелавам Ви любов, за да е пълноценен животът Ви! Достатъчно изпитания,за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа! Ако има нещо по-ценно от любовта, по-скъпо от щастието и по-важно от здравето, то нека бъде Ваше! Сътворете Вашата приказка!

- Желаем Ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл! Желаем Ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си! Желаем Ви да оцените това, което имате за да бъдете истински щастливи!

- Мило младо семейство, днес е най-хубавият ден в живота Ви! Нека дните Ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати, в хармония и любов! Нека всички Ваши желания се превърнат в реалност! 

- Желаем Ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите Ви да Ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да Ви върви, а корабът на живота Ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални и обаятелни! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега! 
Запазете завинаги вярата, надеждата и нейно величество мъдростта!!! На добър път отсега нататък, заедно!!!

- Пожелаваме Ви къща поне на два ката, двор със златни ябълки и много детски гласове, които да радват дните Ви през следващите сто години!

- Какво е бракът? Това е магия, която слива две безцелни същества и им открива смисъла на живота. Бракът удвоява силата на човека да се справи с всякакви неволи и дава отговор на повечето вечни въпроси. Бъдете смели, отдайте се един на друг и ще постигнете много! Но не изгубвайте себе си, защото бракът не е любов с окови, не е затвор за личната свобода, не е капан за душите! Бъдете два бряга, но стройте мостове помежду си! Бъдете два океана, но свързани с твърда земя! Бъдете влюбени и като струните на китарата бъдете способни да свирите заедно в хармонична мелодия, без да се заглушава уникалния тон на струната на всеки! Бъдете честити!

- Пожелавам Ви да се обичате и да бъдете здрави! Всичко останало зависи от Вас самите! Наздраве!

- На Вас приятели любими желая светли дни, желая Ви букет от рози и сбъдване на всичките мечти! Животът Ви да бъде пълен с радост, да бъде свидна Вашата мечта, желая Ви прекрасна младост от името на ЛЮБОВТА!

- Животът нека не Ви плаши, мечтите да са Ви другар, а щастието с Вас да крачи, като Ваш приятел стар! 

- Мило семейство, Желаем Ви много любов, за да е пълноценен животът Ви! Достатъчно изпитания, за да Ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния Ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи!

- Ако мислите, че до сега сте били щастливи, то от тук нататък бъдете истински щастливи! Ако до сега сте се чувствали обичани, то от тук нататък бъдете обожавани, чувствайте се и бъдете желани, неповторими и единствени! Ако до сега сте мислили, че сте опознали любовта, то пожелавам Ви от тук нататък я видите в целият и блясък!

- Очите Ви от щастие да греят, в сърцето Ви любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес е Вашият ден.

- Букет от нежни пожелания, дарила бих Ви с две ръце, щастие и радост желая Ви от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота Ви до старини!

- Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

- Нека само обич топли Вашите очи, нека слънцето огрява дните Ви с лъчи, здравето да ви е спътник всеки божи ден и сто години да празнувате годишнина от този ден.

- Нека животът Ви с рози осеян е, и нека камбани звънят, че в този ден клетви изричате, и един на друг се обричате, че ще е чиста и свята ЛЮБОВТА!

- Рамо до рамо, ръце в ръце, сърце до сърце - нека винаги да е така до края на света!
С руйно вино и със звън на чаши Ви пожелаваме радост и младост, здраве и щастие, любов и деца!

- Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални и обаятелни! 

Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега! Запазете завинаги Вярата, Надеждата и Любовта!

- Любовта и животът са една приказка с общо начало и преплетени пътища - защото 
любовта е, която дарява живот! Любовта не е само миг от вечността, тя е безгранична и вечна. Когато пътищата се преплитат, когато искате да задържите мига завинаги - подарете си семейство създадено с Любов!

- Мили младоженци, да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, "въоръжени" с любов и разбирателство, в които да се разбива всяко цунами!

- Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща. Само така през годините трудни ще покорите света. Не искайте един от друг неща невъзможни, достатъчна е и една дума добра. Изживейте заедно всички минути тревожни до мига, когато ще сте с посребрена коса. Нека очите Ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца. Нозете Ви една пътека да следват - пътеката на радостта!

Сватбени пожелания